19.10.2021

Poziv svim organizacijama civilnog društva koje provode neformalno obrazovne aktivnosti i programe (ili to žele) da se priključe istraživanju potreba!

Drage kolegice i kolege,

pozivamo organizacije civilnog društva koje provode programe i aktivnosti neformalnog obrazovanja, ili ih žele započeti provoditi, da ispune upitnik kojim  želimo ispitati potrebe i interese organizacija civilnog društva za edukacijom u području neformalnog obrazovanja. Rezultati će nam biti podloga za izradu e-modula namijenjenih organizacijama civilnog društva kao podrška njihovom radu na povećanju kvalitete neformalnog obrazovanja kojeg pružaju OCD-i.

Ispunjavanje upitnika traje desetak minuta, a možete ga ispuniti do 3.12.2021. na poveznici https://www.surveymonkey.com/r/Z3NBNBZ.

Istraživanje se provodi u sklopu projekta „SKOCKANO-standard kvalitete organizacija civilnog društva koje se konstruktivno bave neformalnim obrazovanjem“ koji provode Centar za mirovne studije, Forum za slobodu odgoja, Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za građanske inicijative Poreč, GOOD Inicijativa Phronesis SA iz Norveške. Projekt je podržan s € 199.000,00 financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru Europskog gospodarskog prostora i Norveških grantova.

Vaše mišljenje i povratna informacija su nam iznimno važni kako bi izradili/e što je moguće kvalitetnije e-module i na korist svima koji provode neformalne obrazovne programe.

U slučaju dodatnih pitanja i/ili želje za dobivanjem rezultata analize javite se na silvia@cgiporec.hr

Projekt SKOCKANO – standard kvalitete organizacija civilnog društva konstruktivno angažiranih u neformalnom obrazovanju je podržan s 199.000,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.