logo
facebook
mail
traži

Kako pokrenuti pozitivne društvene promjene

Uoči raspisivanja javnog poziva za sudjelovanje u programu edukacije i mentorske podrške organizacijama i inicijativama civilnog društva za razvoj zagovaračkih i analitičkih kapaciteta, GONG, Volonterski centar Osijek i Centar za građanske inicijative Poreč organiziraju javnu raspravu „Kako pokrenuti pozitivne društvene promjene?“ u utorak, 1. listopada 2013. od 11 do 13 sati u Gradskoj četvrti Gornji Grad (Trg Lava Mirskoga 1) u Osijeku.

Kakva je bila uloga civilnog društva u izgradnji mira, a što se od organizacija civilnog društva očekuje u današnjim okolnostima socijalnog uključivanja i izgradnje pravednijeg društva danas?

Kako iskoristiti dosadašnje iskustvo i kapacitete nevladinog sektora u kreiranju pozitivnih društvenih promjena usmjerenih na izgradnju socijalne pravde, stabilnosti i mira?

Samo su neka od pitanja o kojima će raspravljati predstavnici relevantnih udruga te zainteresirana javnost. Nakon javne rasprave slijedit će radionica s konkretnim primjerima građanskih inicijativa i kako ih učiniti uspješnijima.

Za medijske izjave kontaktirajte kolegicu Martinu Horvat, voditeljicu EDUcentra GONG-a (martina@gong.hr; 091 48 25 440).

logo

Partizanska 2d, 52440 Poreč

Tel:
+385 / 52 / 452 746

FB:

www.facebook.com/CGIPorec

E-mail:
cgiporec@cgiporec.hr

Koordinatorica:
Silvia Žufić Dujmović

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Centar za građanske inicijative Poreč korisnik je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i razvoj udruge.