logo
facebook
mail
traži

Poziv na radionicu

POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA IZ ISTRE I ZAINTERESIRANIM POJEDINCIMA/KAMA

Pozivamo vas na radionicu „Feminizam i solidarnost“ koju će voditi Ana Brakus, magistra politologije, aktivistkinja za ženska i LGBT ljudska prava, urednica portala Libela.org.

Kakav svijet feministkinje žele? Koje su najčešće zablude u odgovorima na to pitanje? Koja su to ključna feministička pitanja u Hrvatskoj danas? Na kakav način su žene prikazane u medijima i zbog čega ih je toliko malo na upravljačkim ili visokopolitičkim funkcijama? Čemu uopće služe rodne kvote? Koja je poveznica između feminizma i pokreta za ljudska prava LGBT osoba? Kako se i zašto boriti protiv rastućeg utjecaja neokonzervativnih grupa u Hrvatskoj? Na ta i brojna druga pitanja odgovarat ćemo zajedno, na radionici ispunjenoj interaktivnim sadržajem kako bismo što jasnije i slikovitije prikazale stanje ljudskih prava žena u Republici Hrvatskoj danas.

Edukacija će se održati u 17. i 18.10. 2016. od 10 do 16 sati u Poreču (Centar za mlade, Narodni trg 1, suteren).

Sve zainteresirane organizacije civilnog društva iz Istre, ali i zainteresirani/e pojedinci/ke mogu se prijaviti do 14.10.2016. na radionicu putem online obrasca koji se nalazi na linku:

https://goo.gl/forms/Wx3M3maCsERWI66h2

Broj sudionika/ica je ograničen. Putne troškove pokrivaju organizatorice.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, obratite nam se na e-mail: natasa.vajagic@cgiporec.hr

logo

Partizanska 2d, 52440 Poreč

Tel:
+385 / 52 / 452 746

FB:

www.facebook.com/CGIPorec

E-mail:
cgiporec@cgiporec.hr

Koordinatorica:
Silvia Žufić Dujmović

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Centar za građanske inicijative Poreč korisnik je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i razvoj udruge.