logo
facebook
mail
traži

Pravo žene na izbor - kome to smeta?

PRAVO ŽENE NA IZBOR – KOME TO SMETA?

Svakodnevno smo svjedoci/kinje napada na ženska reproduktivna prava. Razne neokonzervativne struje sustavno rade na tome da se ženama onemogući legalan, dostupan i siguran pobačaj. Gdje se nalazi Hrvatska po tom pitanju, u kojem smjeru idemo, što se trenutačno događa i što možemo očekivati saznat ćemo u razgovoru s Anom Brakus, Marinellom Matejčić i Biserkom Momčinović.

Svi/e su pozvani/e na tribinu u ponedjeljak, 17.10. u 19h u Corneru (Le Mat, Otokara Keršovanija 2, Poreč).

Govornice:

Ana Brakus - magistra politologije, aktivistkinja za ženska i LGBT ljudska prava, urednica portala Libela.org

Marinella Matejčić - aktivistkinja za ženska reproduktivna prava i zdravlje, freelance novinarka na portalu Libela.org, koordinatorica portala Znaj znanje, zaposlena u udruzi PaRiter, članica FRIDA - The Young Feminist Funda i Women Deliver Young Leaders Programa

Biserka Momčinović - aktivistkinja, feministkinja, jedna od koordinatorica Ženske mreže Hrvatske, osnivačica Centra za građanske inicijative Poreč

Tribinu će moderirati Nataša Vajagić, programska koordinatorica za ženska i LGBT ljudska prava u Centar za građanske inicijative Poreč.

logo

Partizanska 2d, 52440 Poreč

Tel:
+385 / 52 / 452 746

FB:

www.facebook.com/CGIPorec

E-mail:
cgiporec@cgiporec.hr

Koordinatorica:
Silvia Žufić Dujmović

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Centar za građanske inicijative Poreč korisnik je institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i razvoj udruge.